93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i personalitzar la navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més info

Acceptar

Serveis escolars

AULA D'ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, des de les 8h o 8:30h fins a les 9h, durant tots els dies lectius.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

L’entrada al servei d’acollida es fa per la porta principal de l’escola. En aquesta estona, els nens i les nenes poden realitzar diferents activitats: jocs de taula, tradicionals, puzles, encaixos, contes, construccions…

 


GABINET D'ORIENTACIÓ

ORIENTACIÓ EDUCATIVA

El departament d’orientació educativa, és el responsable de vetllar, juntament amb la resta de claustre, per l’atenció a la diversitat i la inclusió dels alumnes.

Treballa de manera coordinada amb mestres, professors, educadors, professionals externs i famílies, per detectar necessitats educatives especifiques i donar-n’hi les respostes més adequades.

Sempre tenint present que cada alumne, cada persona és única i valuosa, entenent que cal valorar-la pel que és i creient en les seves possibilitats de desenvolupament i amb la riquesa que pot aportar. Per altra banda, també treballa per contribuir activament en el procés de renovació pedagògica institucional.

Finalment, l’acompanyament a les famílies en la seva tasca educativa i de criança dels fills/es, és un dels objectius prioritaris de l’escola, tant a través dels espais de reflexió i diàleg dintre de les reunions del programa Tardes en Família, com a través de les atencions individuals. Les famílies poden sol·licitar sempre que ho desitgin reunió amb el departament, demanant hora a la recepció de l’escola.

Responsable orientació educativa primària:
Silvia Armengol Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable orientació educativa secundària:
Raquel Lucas Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

TOP