PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024

Nou curs, mateixa il·lusió… Engegem els motors del curs 2023-2024! Voleu venir a conèixer-nos? Doncs no ho penseu més i reserveu la vostra cita en aquest formulari. Estarem encantats de rebre-us i presentar-vos el nostre projecte educatiu i les nostres instal·lacions.

Per altra banda, us informem que ja s’ha publicat la Resolució EDU/464/2022, de 24 de febrer, per la qual s’aproven les normes de preinscripció i matrícula d’alumnes als centres del Servei d’Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2023-2024.

En aquest document es recullen les dates del procés així com els criteris de prioritat i els criteris complementaris (pendent actualització).
Disposeu també, dels següents recursos que el Departament d’Educació posa a la vostra disposició:

Recordar-vos també, que teniu a la vostra disposició l’adreça de correu electrònic preinscripcio@bellvitge.escolateresiana.com, on ens podeu deixar les vostres consultes, o bé, sol·licitar-nos informació i fer un seguiment de tot el procés de preinscripció i matrícula.

Us esperem!