93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El col·legi

Qui som

SAVE 20200513 091434 1

L’escola Pare Enric d’Ossó, situada al barri de Bellvitge a l’Hospitalet de Llobregat, realitza una missió d’Església com a servei de la societat des de l’any 1971. Té com a finalitat l’educació integral dels alumnes, segons una concepció catòlica de l’home i de la vida.

Pertany a la Fundació Escola Teresiana que, com a Entitat Titular, estableix els criteris i principis que defineixen el seu model d’educació, descrit en el document del caràcter propi que la caracteritza.

Fonamenta la seva tasca educativa en els principis pedagògics del seu fundador, Sant Enric d’Ossó, que proposa un estil i uns valors inspirats en Santa Teresa de Jesús.

Actua d’acord amb un Projecte Educatiu i un Projecte de Pastoral que recullen el pla d’acció al llarg del curs escolar de l’alumne i que es concreten cada any en la Programació General Anual, elaborada a principi de curs per tots els estaments de la Comunitat Educativa.

Llegiu-ne més...


Serveis escolars

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, des de les 8h o 8:30h fins a les 9h, durant tots els dies lectius.

Llegiu-ne més...

Localització

mapa

Col·legi Pare Enric d'Ossó
Avinguda d'Amèrica, 5-9, 08907 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Telèfon: 933 35 26 62

Llegiu-ne més...

TOP