93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Qui som

colegio-bellvitgeL’escola Pare Enric d’Ossó, situada al barri de Bellvitge a l’Hospitalet de Llobregat, realitza una missió d’Església com a servei de la societat des de l’any 1971. Té com a finalitat l’educació integral dels alumnes, segons una concepció catòlica de l’home i de la vida.

Pertany a la Fundació Escola Teresiana que, com a Entitat Titular, estableix els criteris i principis que defineixen el seu model d’educació, descrit en el document del caràcter propi que la caracteritza.

Fonamenta la seva tasca educativa en els principis pedagògics del seu fundador, Sant Enric d’Ossó, que proposa un estil i uns valors inspirats en Santa Teresa de Jesús. Actua d’acord amb un Projecte Educatiu i un Projecte de Pastoral que recullen el pla d’acció al llarg del curs escolar de l’alumne i que es concreten cada any en la Programació General Anual, elaborada a principi de curs per tots els estaments de la Comunitat Educativa.

 

Les sis claus que la nostra escola reconèixer com a prioritàries són:

  • Personalitzadora
  • Empàtica: mirem amb la mirada de l’altre
  • Basada en la inclusió i en l’equitat
  • Oberta
  • Amb visió de futur i interconnectada
  • Dissenyadora del canvi

Disposem de 36 unitats escolars distribuïdes entre Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, donant continuïtat a la formació dels infants des de 3 a 18 anys. Som un Centre Concertat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a tots els nivells d'Educació Infantil, Educació Primària, Secundària Obligatòria i Batxillerat.

TOP