93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Serveis escolars

AULA D'ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, des de les 8h o 8:30h fins a les 9h, durant tots els dies lectius.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

L’entrada al servei d’acollida es fa per la porta principal de l’escola. En aquesta estona, els nens i les nenes poden realitzar diferents activitats: jocs de taula, tradicionals, puzles, encaixos, contes, construccions…

 


GABINET D'ORIENTACIÓ

ORIENTACIÓ EDUCATIVA

El departament d’orientació educativa, és el responsable de vetllar, juntament amb la resta de claustre, per l’atenció a la diversitat i la inclusió dels alumnes.

Treballa de manera coordinada amb mestres, professors, educadors, professionals externs i famílies, per detectar necessitats educatives especifiques i donar-n’hi les respostes més adequades.

Sempre tenint present que cada alumne, cada persona és única i valuosa, entenent que cal valorar-la pel que és i creient en les seves possibilitats de desenvolupament i amb la riquesa que pot aportar. Per altra banda, també treballa per contribuir activament en el procés de renovació pedagògica institucional.

Finalment, l’acompanyament a les famílies en la seva tasca educativa i de criança dels fills/es, és un dels objectius prioritaris de l’escola, tant a través dels espais de reflexió i diàleg dintre de les reunions del programa Tardes en Família, com a través de les atencions individuals. Les famílies poden sol·licitar sempre que ho desitgin reunió amb el departament, demanant hora a la recepció de l’escola.

Responsable orientació educativa primària:
Laura Navarro Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable orientació educativa secundària:
Raquel Lucas Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

TOP