93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Serveis escolars

AULA D'ACOLLIDA

Aquest servei està destinat a aquells alumnes que per diferents motius necessiten ser a l’escola pel matí abans de la seva hora d’entrada.

S’ofereix de 8h o 8:30h a 9h cada dia i està vigilat per monitors. Es pot contractar també de forma esporàdica.

També s’ofereix el servei d'esmorzar per als alumnes d'Educació Infantil i Primària, més matinadors de l'escola, que utilitzen el servei d'acollida matinal.

L'esmorzar el proporcionarà l'escola, i, durant les primeres setmanes per tal d'adaptar-nos als alumnes consistirà en un làctic, ja sigui iogurt o llet o batut, sucs, galetes o cereals o pa de pessic, i fruita.

Donat que ha de ser un temps de tranquil·litat, s'ofereix el servei per als alumnes que arribin no més tard de les 8.30h.

L'entrada com sempre serà per la Recepció Principal del centre.

 


PROJECTE EDUCATIU MENJADOR

L’educació teresiana concep les persones com a subjectes d’encontre i transformadors  socials; per això a les nostres escoles es cuiden especialment les relacions interpersonals i tot  allò que afavoreixi el creixement personal. Tenir espais i temps per compartir la vida en trobades informals ens fa constatar la importància que donem a la persona. (pàg. 39 Projecte Educatiu Institucional (PEI))

Des de l’escola considerem que l’estona del migdia és un espai educatiu que no es pot deslligar  de la filosofi del nostre projecte educatiu. Crear un clima afavoridor de l’escolta comprensiva  i empàtica dels relats de vida , mitjançant el diàleg...

Llegiu-ne més...


GABINET D'ORIENTACIÓ

ORIENTACIÓ EDUCATIVA

El departament d’orientació educativa, és el responsable de vetllar, juntament amb la resta de claustre, per l’atenció a la diversitat i la inclusió dels alumnes.

Treballa de manera coordinada amb mestres, professors, educadors, professionals externs i famílies, per detectar necessitats educatives especifiques i donar-n’hi les respostes més adequades.

Sempre tenint present que cada alumne, cada persona és única i valuosa, entenent que cal valorar-la pel que és i creient en les seves possibilitats de desenvolupament i amb la riquesa que pot aportar. Per altra banda, també treballa per contribuir activament en el procés de renovació pedagògica institucional.

Finalment, l’acompanyament a les famílies en la seva tasca educativa i de criança dels fills/es, és un dels objectius prioritaris de l’escola, tant a través dels espais de reflexió i diàleg dintre de les reunions del programa Tardes en Família, com a través de les atencions individuals. Les famílies poden sol·licitar sempre que ho desitgin reunió amb el departament, demanant hora a la recepció de l’escola.

Responsable orientació educativa primària:
Laura Navarro Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable orientació educativa secundària:
Raquel Lucas Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

TOP