93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Curs 2020-21

OBJECTIU DEL CURS

El nostre objectiu per aquest curs seguirà sent el mateix que els dos últims cursos:

Generar una nova forma de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat

Units ens parla de ser únics, cadascú, som diferents, irrepetibles; implica també relació, ja que junts som més, es trobada i acollida en la diversitat. Quan estem UNITS, som capaços de superar les nostres diferències, d’incloure’ns , de fer-nos més forts. Som capaços de reconciliar-nos i d’estimar d’una altra manera.

Les claus que, com escola, tindrem present per fer realitat el nostre lema seran la inclusió, la reconciliació i l’acollida a la diversitat.imagen lgoo Catalan

Aquesta proposta pedagògica-pastoral consisteix en plantejar l’objectiu com un gran Projecte de Comprensió, on tota la COMUNITAT EDUCATIVA participa d'aquesta realitat. Ens proposem potenciar aquest propòsit en tot allò que durem a terme: l’organització, les activitats escolars i extraescolars, els projectes, els quarts d’hora, les celebracions i diferents dinàmiques.

Volem fer-nos conscients que la nostra manera de relacionar-nos amb les persones i els nostres actes AFECTEN AL NOSTRE PLANETA ja que tots formem part d’un tot interconnectat.

 Esquema

CALENDARI

calendari

Veure calendari..

HORARI

De dilluns a dijous de 8h a 19:30h
Divendres de 8h a 18h

INFANTIL (P3,P4,P5):

Horari de matí:
9h - 13h

Horari de tarda:
15h -17h

Llegiu-ne més..

 

TOP