93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu anual

Aquest curs des de la Fundació Escola Teresiana, ens proposen aquest lema que ens acompanyarà  en la nostra tasca educativa durant aquest curs.

GENERAR UNA NOVA FORMA DE RELACIÓ AMB DÉU, AMB ELS ALTRES I AMB LA REALITAT.

Per nosaltres, educar és un fet relacional, una trobada que té una finalitat educativa. L’objectiu de l’escola teresiana és educar subjectes de trobada i transformadors socials. Volem formar persones capaces de viure des de dins, en relació amb els altres i amb la realitat, obertes a la transcendència i a la relació amb Déu. Concretarem i desenvoluparem les competències que possibiliten anar-ho fent vida, tenint en compte la mística de l’educació teresiana, que ens convida a obrir els ulls i l’oïda, a aprendre a percebre, a tocar el sofriment i a redescobrir el gust per la trobada.

La proposta pedagògic pastoral és que tot allò que fem i visquem en aquest curs -programacions d’assignatures, organització i forma de les reunions, activitats escolars i extraescolars, projectes, Quarts d’Hora, Celebracions i dinàmiques- s’elabori i es dissenyi tenint en compte l’esmenta’t objectiu. A més, els Plans iniciats o que s’implementaran (Pla Mirar-te, Pla d’Acció Tutorial…), les metodologies actives i transformadores (ApS, DFC,...), la nostra piràmide d’aprenentatge del PEI (que ens invita a fer un pas més en la Personalització i l’Acompanyament), ajudaran i contribuiran a generar aquesta nova forma de relació.

 

 

 

Aquí tenim els pilars que ens ha de portar a fer possible aquesta fita:

 

Pilares

  • Conèixer la realitat a través d’una nova forma de mirar tot el que ens envolta.
  • El compromís, no només hem de constatar, també hem de reflexionar i actuar.
  • La transformació ve quan creiem en el nostre Projecte Educatiu.
  • I en comunitat. Volem comptar amb totes les persones que formem part de la comunitat educativa de la nostra escola. Tots som importants, tots volem aportar el millor que som i tenim.

 

I tot això ho farem a través de les següents metodologies:

 

comunitats-aprenentatgeCOMUNITATS D’APRENENTATGE

aprenentatge-cooperatiuAPRENENTATGE COOPERATIU

ApsAPRENENTATGE SERVEI

 

Inteligencies-multiplesINTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

design-chanceDESIGN FOR CHANGE

cultura-pensamentCULTURA DE PENSAMENT

 

TOP