93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu anual

El nostre objectiu per aquest curs seguirà sent el mateix que els dos últims cursos:

GENERAR UNA NOVA FORMA DE RELACIÓ AMB DÉU, AMB ELS ALTRES I AMB LA REALITAT.imagen lgoo Catalan

Units ens parla de ser únics, cadascú, som diferents, irrepetibles; implica també relació, ja que junts som més, es trobada i acollida en la diversitat. Quan estem UNITS, som capaços de superar les nostres diferències, d’incloure’ns , de fer-nos més forts. Som capaços de reconciliar-nos i d’estimar d’una altra manera.

Les claus que, com escola, tindrem present per fer realitat el nostre lema seran la inclusió, la reconciliació i l’acollida a la diversitat.

Aquesta proposta pedagògica-pastoral consisteix en plantejar l’objectiu com un gran Projecte de Comprensió, on tota la COMUNITAT EDUCATIVA participa d'aquesta realitat. Ens proposem potenciar aquest propòsit en tot allò que durem a terme: l’organització, les activitats escolars i extraescolars, els projectes, els quarts d’hora, les celebracions i diferents dinàmiques.

Volem fer-nos conscients que la nostra manera de relacionar-nos amb les persones i els nostres actes AFECTEN AL NOSTRE PLANETA ja que tots formem part d’un tot interconnectat.

   

 

Esquema

 

 

TOP