93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu anual

Logo objetivo curso19 20

Enguany mantenim el mateix objectiu que el curs passat:

Volem REVOLUCIONAR per EVOLUCIONAR com a PERSONES i com a SOCIETAT.

Logo objetivo curso19 20
Comencem per una revolució interna, on el primer en caure sigui el JO. Siguem conscients de qui som i què deixem en aquest món, per tal que sigui un lloc on hi càpiga tothom.
Pensem amb el cap i escoltem el cor, per contribuir a una societat millor. La revolució està en les petites coses del nostre dia a dia. Està present en l’ADN teresià ser transformadors socials, replantejar-se l’educació, per tal d’avançar.

Tota la COMUNITAT EDUCATIVA participa d'aquesta realitat. Ens proposem potenciar aquest propòsit en tot allò que durem a terme: l’organització, les activitats escolars i extraescolars, els projectes, els quarts d’hora, les celebracions i diferents dinàmiques.

Volem fer-nos conscients que la nostra manera de relacionar-nos amb les persones i els nostres actes AFECTEN AL NOSTRE PLANETA ja que tots formem part d’un tot interconnectat.

Aquests fils conductors ens ajudaran a fer realitat el nostre somni: SER TRANSFORMADORS SOCIALS.

   

 

Imagen objetivos curso19 20

 

 

TOP