93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola Nova 21

logo-escola-nova-21Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món.

Com ha viscut i incorporat aquests canvis l'escola catalana?

Com desenvolupar les competències que les persones necessiten per tenir una vida plena i autònoma?

Quines són aquestes competències avançades que necessitaran els ciutadans del futur? Com garantir l’assoliment d’aquestes competències en tota la població?

És necessària una actualització del sistema educatiu i Escola Nova 21 vol acompanyar els centres en aquest canvi. Per això, el passat dissabte 21 de maig, l’equip directiu de l’escola va assistir a la jornada de presentació “Escola Nova 21”, promoguda per la Fundació Bofill, Unesco, Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Obra Social “LaCaixa”.

El nostre Projecte Educatiu Institucional (PEI) ja es basa en aquests principis de transformació de la societat i per això pensem que “Escola Nova 21” ens pot acompanyar en aquest procés de canvi.

Si voleu saber més sobre aquest canvi de paradigma de l’educació, us deixem els següents links:

 

• Presentació del programa:

 

• Intervenció d’Eduard Vallory, director d’Escola Nova 21:

 

I a més, es adjuntem el programa “30 minuts” que es va retransmetre el passat dissabte 18 de setembre per TV3:
http://www.tv3.cat/30minuts/reportatges/1995/Una-altra-escola

 

 

 

TOP