93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Creiem amb tu, creem amb tu

Aquest curs des de la Fundació Escola Teresiana, ens proposen aquest lema que ens acompanyarà en la nostra tasca educativa durant aquest curs.

Com escola volem:

RECONÈIXER QUE JUNTS CREEM, L’ESCOLA EN LA QUAL CREIEM.

- Creiem com educadors que el nostre centre és un espai acollidor, familiar, que afavoreix les relacions personals amb tots els estaments: pares, alumnes, companys.

- Creiem en el sentit profund de l’educació, és a dir, creiem en la persona i treballem per tal que aquesta descobreixi el millor que té, vivint la diversitat com un valor.

- Creiem en el treball conjunt entre tots els que formem la comunitat educativa: en el treball en equip i valorem positivament la implicació dels pares en aquests nous reptes de l’educació. Agraïm especialment que hi hagi tantes persones compromeses en aquest projecte...

Aquestes creences ens porten a seguir somiant una escola nova que ens portarà a la construcció d’un món millor, seguint els valors de l’Evangeli on la Pau i la Justícia siguin una realitat a la nostra societat.

 

 

 

 

TOP