93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Gran recapte 2016

gran-recapta-2016Els dies 25 i 26 de novembre, més de 100 alumnes de 3r i 4t d’ESO han tornat a participat en la campanya de recollida d’aliments que organitza el Banc dels Aliments i que porta el nom de Gran Recapte d’Aliments a Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Molts alumnes del nostre centre, conscients que aquestes persones requereixen la nostra solidaritat, accepten participar mitjançant una activitat de Servei Comunitari. Aquest tipus de projecte segueix la metodologia d’Aprenentatge i Servei, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat i que fa uns quants anys que està arrelat al nostre centre.

Tanmateix, el dia 7 de gener, està previst que els alumnes de 1r de Batxillerat col·laborin en les tasques de classificació a les instal·lacions del Banc dels Aliments.

La nostra felicitació i agraïment a tots els alumnes que un cop més han fet possible aquesta fita solidària.
Gràcies per la vostra màgia!

TOP