93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Gran recapte 2016 - Batxillerat

 

gran-recapte-batxillerat-cartelEl dimecres 7 de desembre alumnes de 1r de Batxillerat de l’escola van participar com a classificadors en el marc de la campanya del Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments.

La feina dels voluntaris consisteix en classificar i etiquetar tots els aliments que provenen dels supermercats i entitats col·laboradores i que es varen recollir el 25 i 26 de novembre; així estan llestos per la seva entrega posterior a les entitats receptores.

La funció bàsica dels voluntaris de classificació és la col·locació dels aliments provinents de la recollida en caixes, distribuïdes segons el tipus de producte. És una tasca que implica un esforç físic i dinàmic moderat; per tant, es recomana esperit d’equip i molta energia.

En un magatzem del Parc Logístic de la Zona Franca, cedit per a l’ocasió per part d’algun dels patrocinadors, queden instal·lades tres cintes en les quals es bolquen tots els productes. Cada grup de voluntaris es concentra en un producte determinat que col·loca en capses, marca i carrega sobre un pallet.

Aquestes imatges mostren els nostres alumnes col·laborant activament en el procés de classificació.

 

 

TOP