93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Notícies des de Polònia

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l'escola gaudeixen aquesta setmana d'un intercanvi amb una escola polonesa de la ciutat de Kielce. Kielce és una ciutat al sud-est de Polònia, al mig de la muntanya de la Santa Creu i té 200.000 habitants.

L'objectiu d'aquest viatge és el descobriment d'altres cultures, la coneixença d'altres joves europeus i la utilització de l'anglès com a llengua de comunicació entre els joves.

Hi ha programades diferents activitats, com per exemple: visita al camp de concentració d'Auschwitz, visita turística a la ciutat de Cracòvia i al museu de geologia Geomax. Els alumnes també estan participant de la vida escolar del centre Liceum Ogólnokształcące: alumnes i professors han preparat activitats per les classes de polonès, geografia, història, anglès i matemàtiques.

Com les temperatures en aquesta zona són tan baixes, estem gaudint de la neu.

TOP