93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

PROVES CANGUR 2017

El passat dijous 16 de març, els nostres alumnes de 5è, 6è de Primària, i 2n i 3r d'ESO, van participar des d'aquí l'escola, en les proves Cangur d'aquest curs 2016-2017, sent un total de 182 alumnes participants.

Aquesta activitat està organitzada des de la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM). Aquesta associació, pertany com a entitat nacional, a l'associació d'àmbit internacional Le Kangourou sans frontières (KSF).

L'objectiu d'aquesta iniciativa és estimular i motivar tants alumnes com sigui possible envers el món matemàtic, i contribueix a la popularització de les matemàtiques entre els nens i joves, dedicant una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats, on els problemes es basen més en el raonament i l'enginy que en coneixements matemàtics específics.

Va ser una jornada on alumnes de diferents edats van compartir un mateix espai, una mateixa il·lusió i un mateix repte i va ser realment emotiu poder compartir aquesta estona.

Aquí us en deixem una petita mostra.

 

 

TOP