93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

OBJECTIU PEDAGÒGIC-PASTORAL CURS 2018-2019

 

El Nostre Objectiu per al curs 2018/19 serà:

 GENERAR UNA NOVA FORMA DE RELACIÓ AMB DÉU, AMB ELS ALTRES I AMB LA REALITAT.

Per nosaltres, educar és un fet relacional, una trobada que té una finalitat educativa. L’objectiu de l’escola teresiana és educar subjectes de trobada i transformadors socials. Volem formar persones capaces de viure des de dins, en relació amb els altres i amb la realitat, obertes a la transcendència i a la relació amb Déu. Concretarem i desenvoluparem les competències que possibiliten anar-ho fent vida, tenint en compte la mística de l’educació teresiana, que ens convida a obrir els ulls i l’oïda, a aprendre a percebre, a tocar el sofriment i a redescobrir el gust per la trobada.

La proposta pedagògic pastoral és que tot allò que fem i visquem en aquest curs  -programacions d’assignatures, organització i forma de les reunions, activitats escolars i extraescolars, projectes, Quarts d’Hora, Celebracions i dinàmiques- s’elabori i es dissenyi tenint en compte l’esmenta’t objectiu. A més, els Plans iniciats o que s’implementaran (Pla Mirar-te, Pla d’Acció Tutorial…), les metodologies actives i transformadores (ApS, DFC,...), la nostra piràmide d’aprenentatge del PEI (que ens invita a fer un pas més en la Personalització i l’Acompanyament),  ajudaran i contribuiran a generar aquesta nova forma de relació.

 

TOP