93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Estades lingüístiques 2019 - Dublín

Ja és el tercer any que realitzem estades lingüístiques en un país de parla anglesa amb l’objectiu que els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO puguin practicar l’idioma i així agafar confiança i, a la vegada, més autonomia.

Aquest any hem batut rècord i hem anat de viatge amb 68 alumnes. Les estades han estat a Dublín i han tingut una durada d’una setmana (del 3 al 9 d’abril).

En arribar a Dublín el primer que vam fer va ser visitar el poble de Howth que té uns penya-segats preciosos. A continuació, els alumnes es van distribuir entre les famílies d’acollida.

Cada dia laborable, els alumnes han fet 3 hores de classe i activitats a l’aire lliure, sempre amb professors i monitors nadius de parla anglesa. Vam visitar el National Museum of Ireland, el Trinity College, el Book of Kells, Collin Barracks, passeig per Dublinia, els llocs més emblemàtics de Dublín, Christchurch Cathedral…i també, vam fer un taller de Irish Ceili Dancing, van anar a la bolera i van tenir temps de shopping i relax.

Ens ho vam passar molt bé i els alumnes van aconseguir els objectius proposats.

TOP