93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

OBJECTIU CURS 2019-20

Enguany mantenim el mateix objectiu que el curs passat:

GENERAR UNA NOVA FORMA DE RELACIONAR-NOS AMB DÉU, AMB ELS ALTRES I LA REALITAT.Logo objetivo curso 2019-20

 

Volem REVOLUCIONAR per EVOLUCIONAR com a PERSONES i com a SOCIETAT.

Pensem amb el cap i escoltem el cor, per contribuir a una societat millor.  La revolució està en les petites coses del nostre dia a dia. Està present en l’ADN teresià ser transformadors socials, replantejar-se l’educació, per tal d’avançar.Comencem per una revolució interna, on el primer en caure sigui el JO. Siguem conscients de qui som i què deixem en aquest món, per tal que sigui un lloc on hi càpiga tothom.

Tota la COMUNITAT EDUCATIVA participa d'aquesta realitat. Ens proposem potenciar aquest propòsit en tot allò que durem a terme: l’organització, les activitats escolars i extraescolars, els projectes, els quarts d’hora, les celebracions i diferents dinàmiques.

Volem fer-nos conscients que la nostra manera de relacionar-nos amb les persones i els nostres actes AFECTEN AL NOSTRE PLANETA ja que tots formem part d’un tot interconnectat.

 

Aquests fils conductors ens ajudaran a fer realitat el nostre somni: SER TRANSFORMADORS SOCIALS.

Imagen objetivos curso19 20

 

 

TOP