93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar
Estimats membres de la familia teresiana,
 
Els canvis socials que estem experimentant aquests dies, ens han fet replantejar la importància de les petites accions individuals i la repercussió que aquestes tenen a la  societat de la qual formem part. Com cada any, des de l'escola hem volgut tirar endavant el nostre projecte anual de la setmana de la solidaritat, però aquest cop hem decidit no anar massa lluny per ajudar a qui més ho necessita. Durant aquests dies, s'ha estat col·laborant amb diferents entitats del barri, oferint espais per a fer entrega i emmagatzemar aliments i col·laborant en la seva recollida a través del voluntariat. Per aquest motiu, hem elaborat un petit documental, donant veu als herois i heroïnes del districte 6 de l'Hospitalet de Llobregat, que en representació de molts altres veïns i veïnes, han ajudat a combatre la desigualtat social que ens ha deixat la Covid 19.
 
Aquests és un petit reconeixement a totes aquelles persones que volen construir un món millor i en aquest cas, les seves accions van en consonància amb les nostres línies teresianes: fer de les persones subjectes de trobada (persones capaces de viure la vida des de dins, de viure en relació amb els altres i amb la realitat, i com a persones capaces de viure obertes a la transcendència i a la relació amb Déu), i transformadors socials, col·laborant d'aquesta manera amb el projecte de Jesús sobre la humanitat.
 
Gaudiu d'aquest bonic projecte tant com ho hem fet nosaltres.
 
Una forta abraçada
 
TOP