93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Activitats Extraescolars

ACTIVITATS ESPORTIVES

L’Escola Esportiva té com a objectiu trobar un fil conductor entre l’educació, l’esport i l’art, oferint diversos camins estables per tal de poder cercar noves vies educatives òptimes per al desenvolupament complet i global dels infants. Així doncs, a través de l’art i l’esport, l’escola esportiva vol oferir una educació basada en el correcte desenvolupament emocional, físic i ètic, oferint noves eines per a un òptim ensenyament en valors.

L’Escola Esportiva de l’escola Pare Enric d’Ossó compta amb nous esquemes de funcionament que intenten arribar a la diversitat present a la societat, així com a les demandes de cada individu, i aprofitant l’esport i l’art com a eines potents per a educar a les noves generacions existents.

Tanmateix, l’escola vol oferir als seus alumnes un ampli ventall d’activitats d’esport, d’art i de lleure, que ajudin a fer de l’escola un centre viu i dinàmic més enllà de l’horari escolar. De la mateixa manera, volem que serveixin per a conciliar la vida laboral i familiar.

L’oferta, la gestió i l’organització d’aquestes activitats són diverses i estan coordinades per Silvia Armengol (pel que fa les activitats no esportives) i per Ruy Gama (pel que fa les activitats esportives).

Per a qualsevol dubte o informació podeu dirigir-vos a la recepció del Col·legi, cada tarda a partir de les 17 hores, o contactant a través del correu electrònic de Raul Pozueta per extraescolars esportives Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 93.335.26.62.

Per les activitats d’anglès i tallers d’estudi, dirigir-se directament al centre.

En funció de la demanda es faran els grups i equips possibles.

ESCOLA D’IDIOMES

El Centre ha vist la necessitat d’oferir activitats extraescolars en llengua anglesa com a una de les maneres de millorar voluntàriament la competència lingüística dels alumnes.

A més a més, el coneixement de l’anglès ha esdevingut una eina imprescindible en la formació dels alumnes que en ocasions precisa de la certificació oficial. La Escola d’idiomes també podrà fer aquesta funció certificadora, preparant i examinant per a la consecució dels certificats de la Universitat de Cambridge ESOL.

L’oferta va dirigida a tot l’alumnat del centre, des de P4 fins a 2n de Batxillerat, distribuïts en grups reduïts per nivells i en horaris de migdia i de tarda en funció dels grups i les edats.

Els objectius que volem aconseguir amb aquesta escola d’idiomes són:

  • Complementar i reforçar l’anglès curricular.
  • Preparar per l’obtenció de les Certificacions de Cambridge ESOL.
  • Ampliar coneixements i vocabulari de la llengua anglesa.
  • Utilitzar llenguatge oral i audiovisual impartit totalment en anglès.

L’ensenyament es realitza a la pròpia escola per part de professionals amb la preparació i titulació adient a cada edat i nivell que pertanyen a BABEL LANGUAGES, empresa amb experiència en el camp de l’ensenyament de l’anglès extraescolar.

TALLERS D’ESTUDI

Adreçat a nens i nenes de Primària i ESO. S’oferirà un espai tranquil i adequat de treball, en grups reduïts, on rebran assessorament a l’hora de realitzar les tasques escolars.

Es reforçaran matèries i temes que presentin una major dificultat, a la vegada que s’oferiran eines i tècniques d’estudi.

L’educador d’aquests tallers contactarà amb el tutor o professor de matèria per tal de veure en què i com poder ajudar als alumnes, i d’aquesta manera fer una tasca d’equip que afavoreixi el seu progrés educatiu.

L’oferta d’aquest curs és:
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-17 (QUE CLICANT S’OBRI EL PDF AMB TOTES LES ACTIVITATS).

TOP