93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Activitats Extraescolars

ACTIVITATS ESPORTIVES

L’Escola Esportiva té com a objectiu trobar un fil conductor entre l’educació, l’esport i l’art, oferint diversos camins estables per tal de poder cercar noves vies educatives òptimes per al desenvolupament complet i global dels infants. Així doncs, a través de l’art i l’esport, l’escola esportiva vol oferir una educació basada en el correcte desenvolupament emocional, físic i ètic, oferint noves eines per a un òptim ensenyament en valors.

L’Escola Esportiva de l’escola Pare Enric d’Ossó compta amb nous esquemes de funcionament que intenten arribar a la diversitat present a la societat, així com a les demandes de cada individu, i aprofitant l’esport i l’art com a eines potents per a educar a les noves generacions existents.

Tanmateix, l’escola vol oferir als seus alumnes un ampli ventall d’activitats d’esport, d’art i de lleure, que ajudin a fer de l’escola un centre viu i dinàmic més enllà de l’horari escolar. De la mateixa manera, volem que serveixin per a conciliar la vida laboral i familiar.

Per a qualsevol dubte o informació podeu dirigir-vos a la recepció del Col·legi, cada tarda a partir de les 17 hores, o contactant a través del correu electrònic de Raul Pozueta per extraescolars esportives Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 93.335.26.62.

Per les activitats d’anglès i tallers d’estudi, dirigir-se directament al centre.

En funció de la demanda es faran els grups i equips possibles.

ESCOLA D’IDIOMES

El Centre ha vist la necessitat d’oferir activitats extraescolars en llengua anglesa com a una de les maneres de millorar voluntàriament la competència lingüística dels alumnes.

L’oferta va dirigida a tot l’alumnat del centre, des de P3 fins a 2n de Batxillerat, distribuïts en grups reduïts per nivells.

El curs passat l’escola va fer una aposta per la metodologia de Kids&Us, que fa servir un tipus d’aprenentatge basat en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.Complementar i reforçar l’anglès curricular.

Els objectius que volem aconseguir amb aquesta escola d’idiomes són:

  • Logo KidaUSComplementar i reforçar l’anglès curricular.
  • Grups reduïts.
  • Cursos adaptats a cada edat.
  • Sessions dinàmiques 100% en anglès.
  • Innovació i millora constants.

L’ensenyament es realitza a la pròpia escola per part de professionals amb la preparació i titulació adient a cada edat i nivell que pertanyen a KIDS&US.
Per a més informació us adjuntem el seu enllaç: https://www.kidsandus.es/ca/

TALLERS D’ESTUDI

Adreçat a nens i nenes de Primària i ESO. S’oferirà un espai tranquil i adequat de treball, en grups reduïts, on rebran assessorament a l’hora de realitzar les tasques escolars.

Es reforçaran matèries i temes que presentin una major dificultat, a la vegada que s’oferiran eines i tècniques d’estudi.

L’educador d’aquests tallers contactarà amb el tutor o professor de matèria per tal de veure en què i com poder ajudar als alumnes, i d’aquesta manera fer una tasca d’equip que afavoreixi el seu progrés educatiu.

L’oferta d’aquest curs és:
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-17 (QUE CLICANT S’OBRI EL PDF AMB TOTES LES ACTIVITATS).

TOP