93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Batxillerat

batxilleratokEl batxillerat és l'etapa de l'educació secundària postobligatòria que té com a finalitat proporcionar a l'alumnat formació, maduresa intel·lectual i humana, coneixements i destreses que li permetin progressar en el seu desenvolupament personal i social i incorporar-se a la vida activa i a l'educació superior.

A l’escola procurem una atenció personalitzada, i cerquem que els alumnes puguin gaudir i conviure en un ambient agradable i familiar que els faciliti l’estudi. Destaca el paper dels tutors que recolzen, orienten i ajuden a prendre decisions en aquest procés d’aprenentatge.

El Batxillerat es distribueix en dos cursos acadèmics i es desenvolupa en diverses modalitats. El nostre centre s'organitza de manera flexible amb diferents vies dins de cada modalitat, de manera que pugui oferir una preparació especialitzada als alumnes d'acord amb les seves perspectives i interessos de formació o que en permeti la incorporació a la vida activa una vegada finalitzat.

 

Oferim  modalitats:

  • Ciències i tecnologia, on els alumnes poden cursar Matemàtiques, Física, Dibuix tècnic, Biologia, Química, o matèries optatives com TIC o Psicologia.
  • Humanitats i ciències socials, on els alumnes poden cursar Llatí, Matemàtiques CCSS, Història del món contemporani, Literatura universal, o matèries optatives com Literatura catalana o Sociologia.
  • Batxillerat Artístic, on els alumnes poden cursar Fonaments de les Arts, Dibuix Tècnic, Literatura Universal, Volum, Alemany, Psicologia i Sociologia i Disseny.
    També poden cursar la matèria complementària com teatre.

Participem en diferents projectes que haurien d’ajudar als alumnes a millorar la seva autonomia i desenvolupar les seves destreses intel·lectuals. Fem intercanvis internacionals i utilitzem els projectes d’innovació educativa Física i Biologia en context.

 

 

TOP