93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Educació infantil

Educació Infantil és la primera etapa a la nostra escola i considerem que és un període essencial en el desenvolupament integral i la maduració de cada nen i nena.

Una etapa on cadascun d’ells i d’elles recorrerà un apassionant camí, a través del coneixement propi i la descoberta d’un món de possibilitats al voltant seu. Els hàbits, el llenguatge, la socialització, la motricitat o l’autonomia personal són alguns dels reptes que cadascú assumirà i anirà superant segons el seu ritme maduratiu. És per això que és per a nosaltres una prioritat crear les millors condicions perquè aquesta experiència sigui profitosa i de qualitat.

Des de la nostra escola creem oportunitats per a tots els nostres alumnes interactuant des de les 9 intel·ligències relacionant-se entre elles.

Esquema-EDUCACIO-INFANTIL

Utilitzant a l’ensenyament aquesta metodologia de les IM podrem destacar els punts forts dels nostres alumnes; ajudaran als alumnes a aprendre i desenvolupar-se mitjançant les interaccions amb les activitats i amb casos del dia a dia; afavoriran les relacions amb els seus iguals; utilitzarem materials, estratègies i activitats que serveixin per a tots els nostres alumnes; fer més protagonistes als alumnes en el procés d’ensenyament-aprenentatge; fent que provoqui una part més activa en l’avaluació, considerant l’avaluació i l’aprenentatge com un procés unificat, amb la finalitat d’afavorir el desenvolupament de les habilitats del pensament i la seva aplicació al currículum i a la vida real dels nostres alumnes.

En finalitzar l’Educació Infantil els alumnes entren a una nova etapa: l’Educació Primària.

TOP