93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Educació Primària

L'Educació Primària de la nostra escola cobreix el Cicle Inicial que va dels 6 als 8 anys, el Cicle Mitjà que va dels 8 als 10 anys, i el Cicle Superior que va dels 10 als 12 anys.

En aquesta etapa ens proposem proporcionar a tots els nens i nenes una formació comuna que faci possible el desenvolupament de les capacitats individuals:

Esquema-EDUCACIO-INFANTIL

A Primària, tenim com a finalitats bàsiques el proporcionar a l'alumnat un marc d'aprenentatges instrumentals des de totes les intel·ligències, per desenvolupar les capacitats de sociabilitat, de relació i de descoberta, dins d'un àmbit físic i afectiu adequat a les seves característiques i a les seves experiències prèvies. Tot això, segons la diversitat dels nens i nenes, els seus diferents punts de partida i els diferents ritmes d'aprenentatge, que alhora varia al llarg del període d'escolarització. Per això és bàsica l’atenció a l’alumnat a través de les tutories individualitzades i grupals, del seguiment de la seva evolució en el procés d’aprenentatge i de la relació amb la família i amb l’entorn.

Les activitats d’ensenyament-aprenentatge es plantegen fomentant el diàleg, la responsabilitat en el treball, la cultura de l’esforç i l’esperit crític i tolerant, a través de metodologies que potenciïn la participació activa dels alumnes: racons i tallers d’aprenentatge, experimentació, recerques, treball cooperatiu, treball d’habilitats del pensament, ús de recursos informàtics…

En finalitzar l’Educació Primària els alumnes entren a una nova etapa: l’Educació Secundària Obligatòria.

TOP