93 335 26 62 MOODLE Moddle
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Pastoral

festa-del-compartirEl nostre caràcter propi ens diu: “L’Escola Teresiana considera que tota l’acció educativa és un mitjà per donar a conèixer i transmetre el missatge de Jesús. Entenc que l’acció pastoral IMPREGNA tota la vida del centre i no únicament el que és explícitament religiós”.

Enric d’Ossó vol, a través de l’educació, transformar el món.

Nosaltres, com educadors teresians volem donar resposta des de la nostra realitat. Volem viure aquesta transformació:

  • Des de l’ACOLLIDA DE LA PERSONA, tal com és, ajudant a desenvolupar totes les seves qualitats. Descobrint en la DIVERSITAT i INCLUSIÓ un enriquiment i un repte.
  • En clau de RELACIÓ, a tres nivells:
    • AMB UN MATEIX: descobrint el més genuí de cadascú, descobrint a través de la interioritat que estem habitats per Déu.
    • AMB ELS ALTRES: Vivim en comunitat que aprèn de tothom, on intentem viure aquesta realitat amb una mirada crítica i transformadora.
    • AMB DÉU: A través dels quarts d’hora, de les celebracions, eucaristies, descobrim a un Jesús proper, amic. Sant Enric ens convida a pensar, sentir, estimar i actuar com Ell.
  • Amb el compromís per la justícia i la pau: No som aliens al que passa al nostre voltant i en el món, i a través de la nostra participació en les diferents campanyes solidàries, de les diferents metodologies que fem servir com l’Aprenentatge Servei, Design for Change, Treball Cooperatiu... anem donant resposta a totes les necessitats que veiem en el nostre món.

TOP