93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Pastoral

És més fort el que ens uneix que el que ens separa

Estimats membres de la familia teresiana,
 
Els canvis socials que estem experimentant aquests dies, ens han fet replantejar la importància de les petites accions individuals i la repercussió que aquestes tenen a la  societat de la qual formem part. Com cada any, des de l'escola hem volgut tirar endavant el nostre projecte anual de la setmana de la solidaritat, però aquest cop hem decidit no anar massa lluny per ajudar a qui més ho necessita. Durant aquests dies, s'ha estat col·laborant amb diferents entitats del barri, oferint espais per a fer entrega i emmagatzemar aliments i col·laborant en la seva recollida a través del voluntariat. Per aquest motiu, hem elaborat un petit documental, donant veu als herois i heroïnes del districte 6 de l'Hospitalet de Llobregat, que en representació de molts altres veïns i veïnes, han ajudat a combatre la desigualtat social que ens ha deixat la Covid 19.
 
Aquests és un petit reconeixement a totes aquelles persones que volen construir un món millor i en aquest cas, les seves accions van en consonància amb les nostres línies teresianes: fer de les persones subjectes de trobada (persones capaces de viure la vida des de dins, de viure en relació amb els altres i amb la realitat, i com a persones capaces de viure obertes a la transcendència i a la relació amb Déu), i transformadors socials, col·laborant d'aquesta manera amb el projecte de Jesús sobre la humanitat.
 
Gaudiu d'aquest bonic projecte tant com ho hem fet nosaltres.
 
Una forta abraçada
 
 

Pastoral a casa

PastoralAcasa

Visita aquest enllaç

Pastoral a casa setmana 3

Pastoral semana3

Visita aquest enllaç

festa-del-compartirEl nostre caràcter propi ens diu: “L’Escola Teresiana considera que tota l’acció educativa és un mitjà per donar a conèixer i transmetre el missatge de Jesús. Entenc que l’acció pastoral IMPREGNA tota la vida del centre i no únicament el que és explícitament religiós”.

Enric d’Ossó vol, a través de l’educació, transformar el món.

Nosaltres, com educadors teresians volem donar resposta des de la nostra realitat. Volem viure aquesta transformació:

  • Des de l’ACOLLIDA DE LA PERSONA, tal com és, ajudant a desenvolupar totes les seves qualitats. Descobrint en la DIVERSITAT i INCLUSIÓ un enriquiment i un repte.
  • En clau de RELACIÓ, a tres nivells:
    • AMB UN MATEIX: descobrint el més genuí de cadascú, descobrint a través de la interioritat que estem habitats per Déu.
    • AMB ELS ALTRES: Vivim en comunitat que aprèn de tothom, on intentem viure aquesta realitat amb una mirada crítica i transformadora.
    • AMB DÉU: A través dels quarts d’hora, de les celebracions, eucaristies, descobrim a un Jesús proper, amic. Sant Enric ens convida a pensar, sentir, estimar i actuar com Ell.
  • Amb el compromís per la justícia i la pau: No som aliens al que passa al nostre voltant i en el món, i a través de la nostra participació en les diferents campanyes solidàries, de les diferents metodologies que fem servir com l’Aprenentatge Servei, Design for Change, Treball Cooperatiu... anem donant resposta a totes les necessitats que veiem en el nostre món.

TOP