93 335 26 62 MOODLE Moddle
Facebook Twitter Instagram Youtube
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Programa Caixa Proinfància

OBJECTIUS:

logo proinfànciaEl programa La CaixaProinfància, és una iniciativa de la Caixa i la seva Obra Social en el marc del seu compromís social amb els drets humans, la pau, la justícia i la dignitat de les persones.

CaixaProinfància és un model de promoció i desenvolupament integral de la infància en situació de pobresa i vulnerabilitat social. Una iniciativa amb vocació transformadora, afavorint el desenvolupament d'una infància més sana i feliç, com també un desenvolupament més ple del seu potencial i les seves capacitats. Igualment, contribueix a evitar les mancances materials i psicosocials que comporten la pobresa i l'exclusió social.

SERVEIS:

CATÀLEG DE PROGRAMES SOL·LICITATS PEL CURS 2016-2017:

1. TALLERS ESTUDI ASSISTIT.
2. CENTRE OBERT. ACTIVITATS ESPORTIVES.
3. ATENCIÓ INDIVIDUALITZADA.
4. CASAL D'ESTIU.
5. XECS BESCANVIABLES EN ESTABLIMENTS AUTORIZATS PER BENS D'ALIMENTACIÓ, HIGIENE INFANTIL, EQUIPAMENT ESCOLAR I ULLERES.

A QUI ARRIBA:

El programa s'adreça a nens, nenes adolescents d'entre 0 i 18 anys les famílies de les quals, en situació de pobresa econòmica relativa o extrema, són susceptibles d'estar o estan en procés d'atenció i /o acompanyament social i presenten mancances en les seves necessitats socials.

 

 

TOP