Escola Teresiana

Fundació Escola Teresiana

La Fundació

 

L’entitat titular del nostre col·legi és la Fundació Escola Teresiana, creada per la Companyia de Santa Teresa de Jesús el desembre del 2009. Neix per donar resposta als reptes del món actual des de l’àmbit educatiu: la globalització, les noves tecnologies, la multiculturalitat, la secularització, així com els canvis legislatius que requereixen constants actualitzacions. Aquesta gran família està formada per vint-i-dos col·legis a Espanya.

 

La seva finalitat és educativa, segons l’esperit evangèlic, la doctrina de l’Església Catòlica i el carisma teresià de Sant Enric d’Ossó, expressat així en el Caràcter Propi de l’entitat fundadora. La Fundació és una entitat privada d’àmbit estatal, amb finalitats d’interès general i sense ànim de lucre.

 

Per a més informació,

LA NOSTRA ESSÈNCIA

Origen:

 

Sant Enric d’Ossó, com a fundador de la Companyia; i Santa Teresa de Jesús, com a inspiradora de la tasca educativa de les teresianes.

Finalitat:

 

Formem persones capaces de viure des de la interioritat, des de la reflexió i l’autoconeixement, obertes a la realitat que els envolta.

Missió:

 

Cada infant que arriba a la nostra escola ho fa amb un bagatge de vivències que el fa únic. La nostra missió és ajudar-lo a créixer per tal que esdevingui un ciutadà responsable, respectant la seva singularitat.

Estil:

 

El nostre estil educatiu es basa en el valor de  la trobada i la relació. La nostra escola és:

  • escola en Pastoral
  • escola oberta
  • escola que opta per la persona
  • escola de qualitat