Escola Teresiana

Alumnat

ALUMNES PER AL FUTUR

 

Somiem amb persones íntegres i responsables, que esdevinguin felices i alegres: persones capaces de canviar el món. Així, les nostres metodologies, els nostres espais, les experiències i els models de convivència que proposem, tenen com a finalitat que els nostres alumnes assoleixin l’objectiu de consolidar la seva identitat i també de transformar la societat on viuen.

#somteresians

Persones en procés constant d’autoconeixement, responsables, lliures, autònomes i emocionalment intel·ligents.

Subjectes de trobada, oberts, dialogants, acollidors, empàtics i compassius. Mirem els altres i el món amb una mirada respectuosa, positiva i constructiva.

Protagonistes del nostre aprenentatge, autònoms i reflexius. Membres actius de la nostra comunitat. Creatius,  capaços d’assumir canvis i esdevenir creadors de noves possibilitats.

Transformadors socials, proactius, inclusius i sensibles a les diverses realitats, amb esperit crític i ètic; dotats d’una mirada comprensiva i crítica de l’entorn. Ens sentim compromesos amb la sostenibilitat del planeta, l’ètica i la justícia social.

Creients teresians, cultivem la nostra interioritat i espiritualitat, estem oberts a la transcendència i a la relació amb Déu, sota la llum dels  valors teresians que ens identifiquen.