El nostre menjador amb cuina pròpia és un espai d’aprenentatge i convivència on es fomenten hàbits saludables d’alimentació, salut, higiene i autonomia personal. El projecte Menjador Amable té com a objectiu que els infants es trobin en un ambient acollidor, com a casa.
El menjar, basat en la cuina mediterrània, amb productes de temporada i proximitat, té en compte les necessitats nutritives dels nens i les nenes. S’elabora a la mateixa cuina de l’escola i compta amb menús especials per a casos d’al·lèrgies alimentàries.

Per facilitar la conciliació laboral i familiar, el col·legi ofereix a l’alumnat d’Infantil i Primària la possibilitat de romandre a l’aula d’acollida des de les 7:45h. del matí fins a l’inici de les classes. L’escola proporciona un esmorzar saludable per tots els alumnes d’acollida matinal. Durant aquest temps, monitors especialitzats tenen cura dels nostres infants.

Tot i que el nostre alumnat no vesteix uniforme escolar, sí que ha de disposar del xandall de l’escola. A l’etapa d’Infantil i Primària han de vestir la bata en algunes activitats específiques.
Les famílies de l’escola disposeu d’una botiga online on podreu adquirir les peces necessàries pels vostres fills i filles.

 

Botiga online

L’escola té subscrita una pòlissa d’accidents per l’alumnat amb la companyia asseguradora UMAS. En cas d’accident es facilitarà a les famílies el llsitat de centres hospitalaris vinculats a la pòlissa.
https://www.umas.es/